Dijous, 25 d'abril de 2024
carnaval

El celler Batlliu de Sort elabora dos vins especials per la festa de Carnaval

Es podran adquirir durant els quatre dies de Carnaval en diferents establiments de les comarques pallareses

Redacció 28 de febrer de 2019 a les 11:11
Imatge dels dos vins de carnaval del Batlliu de Sort | Batlliu de Sort
El celler Batlliu de Sort ha elaborat el seu propi vi de Carnaval. Si l’any passat ja va treure a la llum el Requincuà, el vi negre, enguany el celler pallarès aposta pel vi blanc amb l’Alcalde. L’objectiu, segons ha explicat a Pallars Digital un dels seus responsables, Josep Rabasa, és promoure la gastronomia típica dels dies de Carnaval, una festivitat molt popular a la capital del Pallars Sobirà.

La idea va sorgir l’any passat, quan alguns productors agroalimentaris de la comarca van decidir crear productes especials per aquests dies tan assenyalats. Els dos vins es podran adquirir durant els quatre dies que dura el Carnaval de Sort en diferents establiments de la població, però també arreu de la comarca i fins i tot del Pallars Jussà.

El Carnaval de Sort ha començat ja aquest matí amb el mandongo popular a la plaça Major. Demà divendres serà el torn del Requincuà, que serà entregat pels nens i nenes de l’Escola Àngel Serafí Casanovas a l’Alcalde de Carnaval. La festa continuarà el cap de setmana i s’allargarà fins dimarts amb el tradicional Facit de Carnaval.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació