Dijous, 25 d'abril de 2024
Robòtica

Els dos equips del Pallars, premiats la «First Lego League»

L'associació Stem Pallars ha fet un gran paper en aquesta competició de robòtica

Redacció 22 de febrer de 2019 a les 13:13
Stem Pallars, robòtica, premis, First Lego League | Stem Pallars
Els dos equips pallaresos que representen l’associació Stem Pallars van aconseguir el passat dissabte dos premis al torneig classificatori de la First Lego League de Lleida. Un dels equips ha estat premiat amb el 2n premi al Disseny del Robot i l'altre amb el 2n premi als Valors. Les formacions pallareses han fet un molt bon paper en una competició que ha comptat amb la participació de 300 joves d’un total de 30 equips.

L'associació Stem Pallars, creada l'any passat i que enguany ha presentat dos equips a la First Lego League, està format per un total de 20 joves participants d'entre 12 i 15 anys, tots ells de la comarca del Pallars Jussà. Per tal de preparar i presentar-se a la competició, l'associació ha rebut el recolzament i col·laboració de l'Institut i l'Ajuntament de la Pobla de Segur.

El First Lego League és una competició de robòtica organitzada a Lleida per l'Escola Politècnica Superior i la Universitat de Lleida que porta els alumnes a provar de solucionar, a través de la tecnologia, un problema real. L’èxit d’aquesta edició s’uneix al ja obtingut en a la First Lego League de l’any passat, quan l’equip Stem Pallars es va classificar per la final nacional que es va celebrar a Logronyo.
 

Imatge d’un moment de la competició. Foto: Stem Pallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació