Divendres, 19 d'abril de 2024
municipals 2019

Constante Aranda optarà a la reelecció encapçalant la llista de Junts per Isona i Conca Dellà

Formarà “tàndem” amb Jeannine Abella, que també s’havia postulat per liderar la formació

Jordi Ubach Llorens 20 de febrer de 2019 a les 11:45
Constante Aranda, en imatge d’arxiu amb Dolors Bassa, optarà a la reelecció a Isona | ACN
Constante Aranda repetirà com a alcaldable del PDECat a Isona i Conca Dellà. Segons ha pogut saber Pallars Digital, l’actual alcalde del municipi encapçalarà la llista de Junts per Isona i Conca Dellà després d’arribar a un acord amb l’actual tinent d'alcalde, Jeannine Abella, que també s’havia postulat per liderar la formació.

Així, Abella repetirà com a número dos a Isona formant, segons indiquen des del partit, un “tàndem” amb Aranda. En aquest sentit, la formació ha deixat clar que el millor per Isona i Conca Dellà és "anar junts" i mantenir l’equip "amb el que hem treballat els últims quatre anys" amb Aranda com a alcalde i Abella com a tinent d’alcalde.

Així, amb l’objectiu de "revalidar la majoria absoluta" que actualment té a l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà, el PDECat ha decidit formar equip sense necessitat de recórrer a un procediment de primàries, amb l’objectiu de preparar el relleu "sense pressions" i "lluny de debats" que a dia d’avui des del partit es consideren “innecessaris".

Constante Aranda ha celebrat l’acord i ha assegurat que la llista està confeccionada amb l’objectiu de "guanyar les eleccions" i "cohesionar al màxim el partit i la comarca". Abella, de la seva banda, ha indicat que l'objectiu és "continuar treballant pel nostre municipi” amb l’aval de la feina feta per tots dos durant els darrers quatre anys. 

El PDECat es presentarà com a Junts per Isona i Conca Dellà per seguir amb “l’esperit" del que va ser la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 21 de desembre de 2017. L’objectiu, segons han explicat, és incloure a la llista "persones de diferents àmbits i sectors" amb la voluntat d’elaborar una llista “transversal" de gent “compromesa” i amb l’aspiració a nivell nacional de fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

Amb l’anunci de Junts per Isona i Conca Dellà, la població pallaresa ja coneix dos dels candidats a les eleccions del mes de maig, després que Esquerra Republicana anunciés el nom de Rosa Amorós el passat 9 de febrer en un acte a La Lira de Tremp.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació