Dilluns, 29 d'abril de 2024
socis

Aquest és el soci guanyador del menú degustació al restaurant «Fa uns anys...»!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 13 de febrer de 2019 a les 13:04
Ja tenim el nom del guanyador del primer sorteig de socis de Pallars Digital del 2019, consistent en un menú degustació per a dos persones, valorat en 25 euros cadascun, al restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur. L'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al migdia, és Lluís U. (Tremp). Enhorabona!


El restaurant Fa uns anys... és un referent a la Pobla de Segur i al Pallars Jussà. En aquest indret modern i acollidor s’hi poden degustar les especialitats d’una cuina d’autor amb els productes del país com a base. Menjar de tota la vida sense oblidar les propostes culinàries més innovadores, on destaca l’extensa carta de vins amb més de 180 referències.
 

Imatge exterior del restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur. Foto: Fa uns anys...


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 48 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: març

El proper sorteig tindrà lloc el mes de març, com sempre, a mitjans de mes. A principis del mateix desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 10 de març. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació