Divendres, 19 d'abril de 2024
femap

La pallaresa Valença Castells guanya el concurs de cartells del FeMAP 2019

Amb "Natura musical" la veïna de Vilamolat de Mur s'ha emportat el primer premi, valorat en 2.000 euros

Redacció 14 de febrer de 2019 a les 10:52
Fragment del cartell de l'edició 2019 | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té imatge per a la seva novena edició. Un jurat format per membres del festival i també representants dels municipis participants en l’edició del 2019 han escollit Natura musical, de la pallaresa Valença Castells, com a cartell guanyador. Així, l’artista de la petita població de Vilamolat de Mur s’ha emportat els 2.000 euros del primer premi.

En segona i tercera posició hi ha hagut un empat en la puntuació de les obres de l’andorrana Alexia Navarro, amb la composició La dolçor del Pirineu, i la creació La poètica de l’aigua, de l’artista Silvia Agustina, originària d’Avià. La resta de finalistes han estat: La música es fusiona amb el paisatge, d’Elisabet Aloy; Muntanya musical, d’Ander Coma; Acuarela, de Josep Maria Baró, i Sempre viva, d’Andrea Espiñeira. Tots ells, han guanyat un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP 2019 i un exemplar del CD del Festival.

Per a poder valorar els cartells i escollir un guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i de l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia. El festival ha rebut gairebé una trentena de propostes de diferents artistes de tot el Pirineu, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en un dels municipis participants en el FeMAP.
 

Cartell del FeMAP 2019. Foto: FeMAP

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació