Dissabte, 20 d'abril de 2024
esquí

L’estació d’Espot reobrirà dijous remuntant els visitants amb màquines trepitjaneu

S'aplicarà un sistema de transport alternatiu perquè els visitants puguin accedir a totes les pistes de la cota 2.000

Jordi Ubach Llorens 11 de febrer de 2019 a les 17:00
Les trepitjaneu pujaran per la Rampa, pista paral·lela al telecadira avariat | ACN
L'estació d’esqui d’Espot reobrirà aquest dijous dia 14 de febrer, segons ha anunciat Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Els esquiadors podran accedir a les pistes de la cota 2.000 amb màquines trepitjaneu equipades amb cabines seguint la traça del telecadira de La Roca, avariat des del divendres 1 de febrer.

Les màquines trepitjaneu faran un recorregut d’1,5 quilòmetres i la durada del trajecte és d’uns 10 minuts. Els dies de màxima afluència, en cas de necessitat, el servei es veurà reforçat amb transport per carretera mitjançant vehicles 4x4, amb capacitat per a set persones. El temps de recorregut, en aquest cas, serà d'uns 20 minuts, amb una distància per recórrer de 7,1 quilòmetres.

Aquest mesura inhabilitarà la pista La Rampa. Per aquest motiu, la pista blava Camí del Llop s’habilitarà per als esquiadors que vulguin fer l’última baixada esquiant fins al punt d’inici, al peu del telecadira de La Roca. Els serveis complementaris de l’estació, com el parc lúdic, la cafeteria Cota 2000, el servei mèdic i les escoles d’esquí, restaran tots oberts. D’aquesta manera es mantindrà activa la dinàmica normal de tota l’estació d’Espot.

Pel que fa a la resta de temporada, mitjançant aquesta operativa establerta i a l’espera d’obtenir el certificat que autoritzi tornar a posar en marxa el telecadira de La Roca, els visitants d’Espot podran gaudir de les activitats i competicions programades.

Alternatives: Port Ainé i Baqueira Beret

En paral·lel, i per mantenir les alternatives d’esquí per a totes aquelles persones que s’allotgin a la zona d’Espot mentre es posa en marxa l’operativa, es continuarà fent el bescanvi del forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé (forfet de temporada FGC Pallars) a l’estació de Baqueira Beret. Caldrà que el presentin a les taquilles del sector de La Peülla.

Els clients que hagin reservat estades combinades amb forfet amb allotjament a la zona d’Espot també podran esquiar a l’estació de Port Ainé, o bé podran bescanviar els seus bons als propis hotels per forfets de Baqueira Beret.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació