Dimarts, 30 d'abril de 2024
Futbol

El CF Pobla continua imparable en l’homenatge a Javi Pérez (3-1)

Derrotes del CF Tremp (0-5) i del FC Rialp (0-3) i triomf a Quarta Catalana de l’EF Tremp (2-1) | El Guaja Aventuras Tremp de futbol sala perd al camp del líder (9-1)

Redacció 11 de febrer de 2019 a les 09:54
Carles Puyol va participar a l’homenatge al seu amic de la infància | CF Pobla
El CF Pobla va retre diumenge el millor dels homenatges a l’exjugador Javi Pérez, mort fa prop de tres anys, amb un nou triomf, el sisè de forma consecutiva, davant el Vilanova de l’Aguda (3-1). Els poblatans no es van avançar fins el minut 34 per mitjà de Molleví. El segon gol, a pròpia porta, no arribaria fins la segona meitat, al minut 65. Els visitants van escurçar distàncies al 76’, però Mas dictaria sentència a un minut pel final en un bon partit dels pallaresos.

El CF Tremp, per contra, va perdre de forma contundent, a casa, davant el Solsona B (0-5). Els visitants es van mostrar superiors i sobretot més efectius que els pallaresos, que ja arribarien al descans amb tres gols en contra. Els solsonencs van anotar dos gols més a la segona meitat per arrodonir el marcador i establir la definitiva “maneta".

Seguint al grup 14 de Tercera Catalana, el FC Rialp va perdre a casa per 0 gols a 3 contra el líder, l’Angulària d’Anglesola. Els visitants es van avançar al minut 11 de partit en un matx que va ser força igualat fins la mitja part. A la represa, l’Angulària va demostrar la seva condició de líder per sentenciar l'encontre amb dos gols més.

A Quarta Catalana, l’EF Tremp segueix amb el seu pas ferm en la lluita pel títol del grup 21 amb un nou triomf, per 2 gols a 1, en aquesta ocasió davant del Pardinyes. Es tracta de la cinquena victòria consecutiva d’un Tremp que es va posar 2-0 gràcies als gols de Fernández i Vinicius als minuts 29’ i 36’. El Pardinyes va retallar distàncies a cinc minuts pel final.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana el CF Pobla segueix 4t amb 41 punts, el CF Tremp baixa fins la 12a posició amb 27 i el FC Rialp és 17è amb 9. A Quarta Catalana l’EF Tremp segueix coliderant el grup 21 amb la Fuliola, tot i tenir un partit menys, amb 47 punts. La propera jornada el Pobla juga al camp del líder Angulària i el Tremp rep el Rialp en un nou derbi pallarès. L’EF Tremp rebrà el Ribera d'Ondara.

Derrota del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp ha perdut de forma clara al camp del líder, el Grupo Elías Torrefarrera, per 9 gols a 1. Els locals es van mostrar superiors i ja arribarien al descans amb un marcador de 5 a 0. A la represa van eixamplar la distància, amb el permís de Montellà, que va ser l’autor del gol trempolí.

El Guaja Aventuras Tremp continua amb la seva mala ratxa amb set partits sense conèixer la victòria, dels quals sis són derrotes. L’equip és ja 13è amb 11 punts. La propera jornada rebrà la visita del Rajolí d’Or Llardecans.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5