Dissabte, 27 d'abril de 2024
fitur

El Pallars es promociona a la Fitur de Madrid

L'Agència Catalana de Turisme ha dissenyat l'espai Pirineus, on estan representades les dues comarques pallareses

Redacció 24 de gener de 2019 a les 11:38
Membres del Consell Comarcal davant l'espai Pirineus | Consell Comarcal del Pallars Jussà
Una delegació del Consell Comarcal del Pallars Jussà i del sector privat del Sobirà està present a la 39a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur, que se celebra a Madrid fins el 27 de gener. Les comarques pallareses estan representades dins l’espai Pirineus que ha dissenyat l’Agència Catalana de Turisme amb l’objectiu de posar en valor l’atractiu turístic de Catalunya, en un certamen considerat un dels millors expositors a nivell mundial d’aquest àmbit.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i la vicepresidenta primera i responsable de l’Àrea de Turisme, Maria Pilar Cases, han encapçalat la representació del Jussà a Fitur i han assistit a la presentació de la nova revista d’experiències de geoturisme dels Geoparcs Mundials de la Unesco, que inclou el Geoparc Conca de Tremp- Montsec.

Aranda ha remarcat que el Jussà és un museu a cel obert on trobar un ric patrimoni cultural, paleontològic, natural i històric amb equipaments i productes turístics de qualitat i amb valor territorial. 

Pel que fa al Sobirà, diferents membres del sector privat s'han desplaçat a la fira. A més, des de la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, s'han destacat els actius de la comarca en aquest esdeveniment de caràcter internacional.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació