Divendres, 19 d'abril de 2024
municipals 2019

Sílvia Romero relleva l’històric socialista Víctor Orrit com a candidata a Tremp

L’actual cap de l’oposició deixarà de ser el candidat del PSC a la ciutat després de 36 anys

Jordi Ubach Llorens 23 de gener de 2019 a les 20:34
Sílvia Romero, aquest dimecres, a la seu del PSC a Tremp | Jordi Ubach
L’històric dirigent socialista trempolí, Víctor Orrit, deixarà de ser el candidat del PSC a la ciutat després de 36 anys. La que és i ha estat en les darreres dos legislatures la número dos del partit a Tremp, Sílvia Romero, el rellevarà com a cap de llista de Compromís per Tremp, formació que aquest dimecres al vespre ha donat a conèixer en una assemblea local la decisió de renovar la candidatura de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Romero, que ha estat l’única candidata que ha optat a l'elecció, ha dit que els seus objectius bàsics passen per “recuperar l’activitat econòmica” al municipi perquè hi hagin “noves oportunitats de treball”, especialment entre la població jove. Romero treballarà per una ciutat “amb un espai públic cuidat i agradable”, i ha assegurat que la seva candidatura “incidirà en els aspectes que hem treballat sempre”, amb l’educació, la sanitat i la cultura, ha dit, com a qüestions “fonamentals”.

Romero, de 50 anys, va ser regidora de Cultura a l'Ajuntament de Tremp entre els anys 2007 i 2015. Actualment és responsable del Servei de Català del Consorci per la Normalització Lingüística al Pallars Jussà, una feina que compagina amb la de regidora a l'oposició al consistori. A més, Romero ha format part de la llista del PSC a la demarcació de Lleida en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació