Divendres, 19 d'abril de 2024
dia mundial de la neu

Tavascan se suma a les celebracions del Dia Mundial de la Neu

L’estació, que encara no ha pogut obrir per manca de neu, farà una sessió sobre seguretat en la neu, una passejada i un tast de formatges

Redacció 18 de gener de 2019 a les 11:23
L'estació encara no ha pogut obrir per manca de neu | Tavascan
Promogut per la Federació Internacional d’Esquí (FIS), aquest diumenge 20 de gener se celebrarà el Dia Mundial de la Neu i l'Estació d’Alta Muntanya de Tavascan se sumarà als actes. Tot i no haver pogut obrir encara per manca de gruix suficient de neu, es farà per primera vegada una jornada que oferirà una petita agenda d’activitats especials vinculades a la neu i al territori.

A les 10h hi haurà una xerrada i un taller teòric de seguretat a la neu a càrrec del director tècnic i cap de pisters de Tavascan, on es repassaran els tipus d'allaus i s'analitzarà el terreny. També s'explicarà el protocol de recerca de víctimes d'allaus i es farà una iniciació a l'ús d'aparells DVA (ARVA).

A les 12h, està prevista una passejada popular al mirador del Corbiu amb raquetes, a peu o esquí de muntanya. Es tracta d'un punt privilegiat de l'estació, amb grans vistes sobre la capçalera de la Vall de Tavascan i les bordes de Noarre. Un cop al mirador del Corbiu, si el temps acompanya, s'ha preparat un tast de formatges de la Formatgeria Montsent de Pallars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació