Divendres, 19 d'abril de 2024
SELECCIÓ TV

Ja has visitat Salàs? Aquest vídeo et mostra tots els seus atractius

Amb una família com a protagonista, el nou vídeo promocional de Salàs de Pallars fa un recorregut per la rica oferta cultural, natural i patrimonial del municipi

Redacció 3 de gener de 2019 a les 12:15

El nou vídeo promocional de Salàs de Pallars mostra l'oferta cultural i de lleure del municipi, incloent les botigues museu, la Torre de Bartra i el senderisme a la zona del Piolet a l’entorn de l’embassament de Sant Antoni.

Salàs és un municipi amb una bona oferta gastronòmica que també compta amb nombroses possibilitats d’allotjament. Impulsat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salàs de Pallars, aquest audiovisual és una acció cofinançada pels fons europeus de desenvolupament regional FEDER, dins l’operació Valorització del patrimoni cultural i natural per la dinamització turística del Pallars Jussà, que encaixa amb l’estratègia de desenvolupament de la mobilitat sostenible del projecte GPS Tourism.

Amb una família com a protagonista, el vídeo mostra paisatges de tot tipus amb l’objectiu de donar a conèixer que el Pallars es pot visitar tot l’any. D’aquesta manera es potencia la desestacionalització i es dona un incentiu per allargar la temporada turística més enllà dels períodes més concorreguts. Al mateix temps, es potencia la mobilitat sostenible, tot afavorint l’arribada dels visitant amb el Tren dels Llacs, un dels recursos singulars del territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació