Dissabte, 20 d'abril de 2024
cap d'any

Més mesures de seguretat i control al ball de Cap d’Any de Tremp

Es tornarà a duplicar el nombre d’efectius de seguretat per tal de fer complir la normativa

Redacció 31 de desembre de 2018 a les 12:00
El pavelló del Casal, en imatge d'arxiu, durant una revetlla | Jordi Uriach
L’Ajuntament de Tremp torna ampliar el nombre d’agents de seguretat que vetllaran pel correcte desenvolupament de la festa de Cap d’Any, prevista per aquesta nit del 31 de desembre. 

D’una banda, es vol complir al 100% la normativa que marca la Generalitat de Catalunya pel que fa a l’organització de revetlles populars, prohibint l’accés al recinte als menors de 16 anys que no vinguin acompanyats del seu tutor legal o de la persona que aquest designi. Tots els nois i noies menors de 16 anys caldrà que presentin complimentat i signat un imprès en el moment d’accedir al recinte del pavelló del Casal, i caldrà que els acompanyi i tuteli la persona que signa l’imprès com a responsable. L’imprès es pot recollir a l’oficina d’atenció ciutadana a la planta baixa de l’ajuntament de Tremp o descarregar-lo a la pàgina web. 

Per un altre costat, l’equip de govern vol assegurar-se que ningú fumarà dins el pavelló del Casal aquella nit, ja que la prohibició de fumar fa molts anys que està senyalitzada, però sovint, als balls populars, moltes persones no ho prenen seriosament. Per aquest motiu, els agents de seguretat tenen ordres expresses d’expulsar del recinte i no tornar a deixar entrar a totes les persones que estiguin fumant.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació