Dimecres, 24 d'abril de 2024
talarn music experience

Lo Quiosc presenta la programació de concerts per a l’any 2019

Animal, Elefantes, Koers, Ju i Pavvla són alguns dels noms que formen part del programa del Talarn Music Experience

Redacció 21 de desembre de 2018 a les 09:49
Actuació de Gossos en la passada edició del TME | Lo Quiosc
El festival Talarn Music Experience, organitzat per l’espai natural-musical Lo Quiosc, creix i ho fa programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre. Del 19 de gener fins al 2 de novembre, aquest espai situat a la carretera C-13 entre Talarn i Salàs de Pallars acollirà un total de 14 actuacions diferenciant dos formats. El format acústic, que es durà a terme a l'interior del recinte i amb aforament limitat per a 50 persones, i el format a l'exterior amb aforament per a 400 persones.

Entre els noms més destacats del programa hi consten Animal, Cesk Freixas, Pavvla, Pau Alabajos, Elefantes, Koers o Ju, entre d’altres artistes. El fet d’ampliar actuacions i de fer-les durant tot l'any manifesten el compromís dels seus organitzadors per a seguir portant música en directe i de qualitat al Pallars, potenciant l'oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l'oferta de festivals i concerts del territori català.

La bona resposta per part del públic al llarg d'aquests tres anys ha animat als organitzadors a fer créixer el projecte i poder oferir una agenda estable de concerts a la zona. Lo Quiosc és membre de l'Associació de Sales de concerts de Catalunya (Asacc). Una associació que va néixer amb l'objectiu que es reconegués la necessitat de protegir, potenciar i difondre les sales de concerts i la música en viu.
 

Consulta el programa del Talarn Music Experience 2019

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació