Dilluns, 29 d'abril de 2024
jocs d'hivern

La Comissió Delegada Pirineus-Barcelona es reuneix per primera vegada

Així comencen els treballs per elaborar un primer dossier tècnic amb les capacitats de diferents emplaçaments esportius per als Jocs Olímpics d'Hivern

Redacció 19 de desembre de 2018 a les 11:07
La Comissió treballa per enllestir un primer dossier de candidatura | ACN
La Secretaria General de l'Esport ha acollit aquest dimarts la constitució i celebració de la primera reunió de la Comissió Delegada del projecte Pirineus-Barcelona per a uns Jocs d'Hivern.

En la reunió s'ha donat el tret de sortida als treballs que durà a terme l'Oficina Tècnica encapçalada per l'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), per l'elaboració d'un primer dossier tècnic que abordi les capacitats de diferents emplaçaments esportius, tant dels Pirineus com de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Aquests treballs es faran en col·laboració entre les diferents administracions públiques implicades en el projecte, així com agents socials, esportius i territorials.

La Comissió Delegada es reunirà de forma periòdica per anar fent un seguiment de l'evolució dels treballs tècnics realitzats i donar-hi el vistiplau abans de presentar-los al Comitè Olímpic Internacional durant el primer trimestre del 2019.

Agilitat per elaborar el dossier

La constitució de la Comissió va ser un dels acords presos en la darrera reunió de la Taula Pirineus-Barcelona celebrada a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) el passat 8 de novembre del 2018, creada amb l'objectiu de treballar amb l'agilitat necessària per preparar un primer dossier de candidatura per al primer trimestre del 2019.

La Comissió Delegada ha estat presidida per Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport, acompanyat de Marta Carranza, Comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i dels membres d'aquesta Comissió, representant diverses institucions esportives, públiques i privades del país.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació