Divendres, 19 d'abril de 2024
rialp matxicots

La Rialp Matxicots, millor ultratrail de Catalunya 2018

La cursa pallaresa repeteix el reconeixement obtingut l'any 2015 i encapçala la votació de gairebé 700 corredors

Redacció 17 de desembre de 2018 a les 11:03
La Rialp Matxicots discorre per paisatges espectaculars | Elena Mate
La Rialp Matxicots ha estat escollida per votació popular com a millor ultratrail de Catalunya d’aquest 2018. Més de 675 corredors han donat la seva opinió sobre cada una de les proves que es disputen a Catalunya a través del grup de Facebook Ultres Catalunya, en la que s’han valorat aspectes tals com la organització, els avituallaments, la senyalització i el seu recorregut.

La prova pallaresa recupera el reconeixement obtingut al 2015 i segueix sent una de les més estimades a Catalunya, aconseguint l’excel·lència en cada un dels paràmetres que s’han valorat. El Trail del Bisaura, el Trencacims i l'Ultra Trail Valls d’Àneu també ho han brodat i segueixen al capdavant de les proves més ben valorades pels corredors.


El 2019 serà un any de celebració per a la Matxicots, ja que complirà la seva 10a edició els propers 14 i 15 de setembre i comptarà amb diverses novetats. La més destacada serà el retorn de la prova reina, l’Extrem, amb un exigent recorregut de 84 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu, que coronarà fins a sis cims de més de 2.400 metres d’alçada, amb el Montsent de Pallars com a punt culminant.

La modalitat Marató s’endurirà una mica i arribarà als 48 quilòmetres i un desnivell positiu de 4.200 metres, afegint l’ascens a Les Picardes i a la carena fins el Coll de la Portella. La Mitja Marató, serà de 24 quilòmetres i 1.600 metres positius, i també hi haurà una caminada popular d’11 quilòmetres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació