Dimecres, 24 d'abril de 2024
la marató de tv3

Tremp i Sort amb «La Marató» de TV3

El CFS Tremp ha llançat un repte a les xarxes socials on s'estan sumant diferents entitats per mostrar la seva lluita contra el càncer

Redacció 13 de desembre de 2018 a les 09:38
A Tremp s'ha iniciat el repte solidari #posatelbuf | Ajuntament de Tremp
Les comarques pallareses i en especial les seves capitals s'han sumat, un any més, a la campanya solidària de La Marató de Tv3, que enguany està dedicat al càncer.

A Tremp, diverses entitats han organitzat activitats i propostes amb l'objectiu de recollir el màxim de diners possible per a aquesta causa. A més, el Club de Futbol Sala de Tremp ha llançat un repte a les xarxes socials on s'estan apuntat diverses entitats i institucions. Sota l'etiqueta #posatelbuf, les entitats nominen a d'altres de la població perquè es posin un buf per mostrar el suport en la lluita contra el càncer.
 


A més, per aquest dijous, l'Associació d'Amics de la Conca de Tremp ha convocat al Casal de la Gent Gran una xerrada sobre el càncer a càrrec de l'equip de professionals del CAP de Tremp, amb la posterior realització d'un bingo. El dissabte 15, el Passeig del Vall serà l'escenari de diferents activitats, com la que proposa l'Associació de Dones Rosa d'Abril, amb la venda de pastissos casolans i demostració de country.

També hi haurà jocs gegants de La Casa del Sol Naixent i una parada de venda de diferents productes i tiquets a càrrec de l'Àrea de Benestar de l'Ajuntament de Tremp amb els donatius dels comerciants i restauradors del municipi. El mateix dissabte, l'Associació Alba oferirà un taller inclusiu de desenvolupament emocional a través de l'art al nou Espai Enrique Vicente.

De cara diumenge, Òmnium Pallars Jussà ha convocat El Pallars canta a l'Espai Cultural La Lira. Per la seva banda, el Casal Cultural celebrarà un vermut i sardanes al seu local. A més, la companya d'arts escèniques A Galet organitzarà el mercat de segona mà, a la plaça de Catalunya, i el Club Patí Tremp convocarà la Disco Roller, amb xocolata, coca i servei de bar.

Així mateix, a la tarda hi haurà ball al Casal de Gent Gran i ball amb els Amics del Ball, al Cub. Finalment, el divendres 21 de desembre, Xarxa Tremp oferirà un berenar de xocolata desfeta amb coca, abans de l'espectacle Safari, de la companyia La Baldufa, a l'Espai Cultural La Lira. De forma complementària, el Col·legi M. Immaculada recollirà origamis a 1 euro.

Plantada d'arbres a Sort

Aquest diumenge, l’Ajuntament de Sort amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut, els Agents Rurals, els Forestals de Catalunya i Sefocat, ha dissenyat un programa d’activitats solidàries a favor de la lluita contra el càncer.

La jornada començarà a les 10:30h amb un passeig solidari per les Vernedes. En arribar, s’iniciarà una plantada d’arbres, on es podrà penjar un desig solidari. L'acte finalitzarà amb una xerrada a càrrec de la doctora Ricard. La jornada és gratuïta i oberta al tot el públic.
 

Consulta el programa complet d'activitats de Tremp

Consulta el programa complet d'activitats de Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació