Dijous, 25 d'abril de 2024
Netflix

Netflix s'integra a Movistar: així és com t'afectarà

La plataforma de streaming es podrà contractar amb les tarifes de Fusión

Redacció 10 de desembre de 2018 a les 20:50

Ja és oficial: Netflix i Movistar s'ha integrat i aquest dilluns s'ha presentat el nou projecte que entrarà en vigor a partir de demà. Aquesta integració es produirà en diverses modalitats de Movistar Fusión amb noves ofertes tant per als clients actuals com per a nous clients. Tot plegat, segons ha explicat la consellera delegada de Telefónica España, María Jesús Almanzor, per "oferir una experiència de clients unificada" amb "els millors continguts, propis i de tercers". 

Tinc Movistar i vull Netflix: què faig? 

Netflix (sol, sense Movistar) ofereix tres opcions força econòmiques si sou fans de les sèries: l'opció Bàsica (un dispositiu per 7,99 euros); l'opció Estàndard (dos dispositius alhora per 10,99 euros); i l'opció Prèmium (quatre dispositius alhora per 13,99 euros). Amb Movistar, la primera opció, la bàsica, queda fora, i només es poden contractar les dues de més qualitat, però també més cares.

Tal com ha informat l'ABC, els clients de Movistar que vulguin tenir Netflix hauran de contractar alguna de les ofertes de Movistar Fusión que l'integrin, com ara Movistar Fusión Total Plus, Movistar Fusión Total o Movistar Fusión Selección. En funció del nombre de dispositius que es vulguin connectar a Netflix al mateix temps, s'haurà de contractar la modalitat Fusión amb Netflix X2 o X4 (si es volen 2 o 4 pantalles).

Segons explica El País, per veure el contingut de Netflix a través de Movistar caldrà un nou descodificador UHD que la companyia ja va llançar a l'octubre. Donar-lo d'alta costa 20 euros, però és gratis en els nous clients de Fusión i les portabilitats. A més, els clients de Movistar que vulguin Netflix però tinguin contractada una tarifa que no l'inclou, hauran de canviar-la i perdran les promocions que tinguessin fins ara. 

Com queden les tarifes de Fusión? 

És car. Hi ha una part relativament positiva: si sou clients de Movistar+ tindreu una oferta de tres mesos de Netflix gartis i si ho contracteu, us estalviareu entre 1 i 6 euros. Però la realitat és que totes les tarifes que inclouen Netflix sobrepassen els 100 euros mensuals (menys una, que es queda als 95). Si es contracta Netflix amb Fusión, Movistar afegeix 1GB de dades a les línies mòbil amb trucades il·limitades i regala una línia mòbil addicional als paquets de Fusión. 

I si ja sóc client de Movistar i també de Netflix?

Dependrà, novament, de la tarifa que tinguis contractada amb Movistar. En cas que siguis client amb un dels tres paquets que poden integrar Netflix (Total Plus, Total o Selección), et surt més a compte contractar la plataforma de sèries i pel·lícules a través de Movistar per l'estalvi acumulat ja esmentat anteriorment en aquest article. Si, pel contrari, ets client d'un paquet que no pot integrar Netflix i vols mantenir la mateixa tarifa amb Movistar, et convé matenir els dos serveis separats. En qualsevol cas, trucar al servei d'atenció al client sempre és la millor opció. 

Movistar i Netflix by naciodigital on Scribd

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació