Dijous, 25 d'abril de 2024
educació

El 17è Pla Comarcal JussaEducació reuneix més d’un centenar de propostes

Destinat a l'alumnat dels centres educatius i amb una trentena d'institucions implicades

Redacció 5 de desembre de 2018 a les 12:13
El Pla d’enguany es va presentar a l’Epicentre | CCPJ
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dimarts la presentació del 17è Pla Comarcal JussàEducació. Es tracta d’un recull d'activitats i ofertes per a l'alumnat, professorat i comunitat educativa per promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca.

El primer Pla, l'any 2002, recollia una dotzena d'activitats. Actualment ja són més de 100 les activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, finançades pels organitzadors, ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d'una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta el centres educatius, el currículum i el territori.

A l'acte de presentació hi han assistit la directora del Centre Recursos Pedagògics, Victòria Xifré; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach.

El Pla Comarcal JussàEducació està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics, el Consell Comarcal i el Servei Comarcal de Català del Pallars Jussà. A més, compta amb la participació de més d'una trentena d'organismes i institucions, entre les quals destaquen nou ajuntaments de la comarca, a través d'equipaments com biblioteques, oficines de turisme, arxius, museus o centres d'interpretació.

L'acte va cloure amb la conferència Com ensenyar a pensar al nostre alumnat? a càrrec de l'escriptor, mestre i psicopedagog Daniel Gabarró.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació