Dijous, 25 d'abril de 2024
procés català

Junts per Tremp convoca la ciutadania a un dejuni de 12 hores en suport a la vaga de fam

El PDECat del Pallars Jussà anul·la el sopar de Nadal previst per aquest dimecres en solidaritat amb els presos

Jordi Ubach Llorens 4 de desembre de 2018 a les 18:13
Concentració a Lledoners pel primer aniversari de l'empresonament dels dirigents independentistes | Josep M. Montaner
L’equip local de Junts per Tremp, marca municipal del PDECat a les eleccions municipals del proper mes de maig, ha convocat la ciutadania a participar en un dejuni de 12 hores a la ciutat. Serà el proper dijous 6 de desembre en un acte pensat per mostrar solidaritat amb Jordi Turull, Jordi Sánchez, Josep Rull i Quim Forn, que es troben en situació de vaga de fam indefinida per protestar contra l'actuació del Tribunal Constitucional (TC) amb els recursos d'empara presentats.

El dejuni tindrà lloc de 9h del matí a 21h del vespre davant l’Ajuntament de Tremp. A través d’un comunicat, la candidata de Junts per Tremp a les eleccions municipals, Anna Ritz, ha fet una crida a les persones, tant a títol individual com als col·ectius, a sumar-se al dejuni “en senyal de reconeixement al sacrifici i patiment afegit dels presos polítics” que han decidit iniciar la vaga de fam. 

D’altra banda i per acord de l’executiu comarcal i pirinenc, el PDECat ha acordat anul·lar el sopar de Nadal previst per aquest dimecres "com a mostra de suport i en solidaritat als companys que s’han declarat en vaga de fam”, segons apunta la formació en el mateix comunicat. El sopar serà substituït per una trobada informal per debatre sobre la situació política actual.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació