Dimecres, 24 d'abril de 2024
patrimoni

El Ministeri de Defensa posa a la venda quatre pisos a Tremp

A través d’una subhasta pública preveu ingressar uns 351.972 euros

Redacció 4 de desembre de 2018 a les 11:10
Pisos de l'avinguda Alcalde Altisent | GSV
A través d'una subhasta pública, el Ministeri de Defensa espanyol ha posat a la venda quatre habitatges militars a Tremp. Són immobles de la seva propietat que actualment estan desocupats i que ja no allotgen a membres de l'Exèrcit i les seves famílies.

Els habitatges es troben a l’avinguda Alcalde Altisent número 25, tenen entre 125 i 144 metres quadrats i es posen a la venda per 90.248 euros, 89.750, 86.749 i 85.225 euros. Des de la secretaria d’Estat de Defensa han assegurat que en cas de no vendre’ls en primera convocatòria, la subhasta pública preveu rebaixar el preu.

Els interessats en adquirir algun pis per subhasta han de presentar la documentació abans de l’11 de gener del 2019 a través del web de l’Institut de l’Habitatge (Invied). Serà una subhasta a l'alça amb una proposta econòmica en sobre tancat.

Aquests pisos van ser construïts en la dècada dels 90, després que uns altres habitatges ubicats al centre de la localitat quedessin petits per acollir els membres de l'acadèmia de Talarn. L’agost de l’any passat el Ministeri de Defensa ja va posar a la venda quatre pisos del mateix bloc.

A més, l'Ajuntament de Tremp, que també és titular d’alguns pisos en aquest bloc, en posarà un a la venda a començaments del 2019, la inversió del qual anirà destinada a la demolició de quatre immobles en ruïna del centre de la localitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació