Divendres, 26 d'abril de 2024
visites institucionals

Perelló i Crespín escolten les reivindicacions del Pallars Sobirà

La presidenta de la Diputació de Lleida i el subdelegat del govern espanyol a Lleida es reuneixen amb alcaldes de la comarca

Jordi Ubach Llorens 1 de desembre de 2018 a les 08:50
José Crespín, amb Raimon Monterde i Baldo Farré, ahir a Sort | Subdelegació
Divendres de visites institucionals al Pallars Sobirà. Per un costat, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, va aprofitar la seva assistència a les jornades El Pirineu: nous reptes i propostes vertebradores, que van tenir lloc ahir a Sort, per reunir-se amb els alcaldes de la comarca i també amb el president del Consell Comarcal, Carles Isús.

La trobada, que es va celebrar a la mateixa seu del Consell Comarcal a Sort, ha servit per intercanviar opinions sobre alguns dels projectes clau que la Diputació de Lleida està duent a terme en municipis del Pallars Sobirà.
 
Per un altre costat, el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, també va mantenir ahir reunions de treball amb l'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, i amb l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, per conèixer de primera mà les necessitats d'aquests dos municipis. A l’Ajuntament de Llavorsí Crespín també es va reunir amb els presidents-alcaldes de les EMD de Montenartró i de Baiasca, Josep Ramon Ubach i Jordi Fillet, respectivament.

En el decurs de la reunió, Vidal va plantejar la necessitat de buscar solucions per al manteniment de la xarxa de camins i carreteres que connecten Llavorsí amb les EMD que depenen del municipi. Crespín es va comprometre a buscar vies de finançament que puguin aportar solucions.
 

Crespín en la seva visita a Llavorsí. Foto: Subdelegació


Posteriorment, el subdelegat es va desplaçar a l'Ajuntament de Sort per trobar-se amb l'alcalde, Raimon Monterde, i el tinent d'alcalde, Baldo Farré. L'alcalde va reclamar al l'ampliació del pont situat sobre el riu Noguera Pallaresa amb la construcció d'una plataforma flotant per fer possible el pas de vehicles i de vianants, així com la urbanització de l'entorn d'aquest zona que permeti, entre d'altres millores, l'anivellació de terrenys i la construcció d'una zona d'aparcaments.

José Crespín i l'alcalde han recorregut després el camp de regates l'Aigüerola que ha d'acollir la última prova del circuit de la Copa del Món de Freestyle i que està pendent de l'inici de les obres per construir una instal·lació fixa per a la pràctica de freestyle. El subdelegat del Govern s'ha compromès amb l'alcalde a "traslladar a la presidenta del Consejo Superior de Deportes (CSD), Maria José Rienda, la necessitat de treballar plegats per aconseguir que aquesta cita esportiva mundial sigui un èxit a Sort".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació