Divendres, 26 d'abril de 2024
política

La consellera d'Agricultura visita els Ajuntaments d'Esterri i Llavorsí

Teresa Jordà ha conegut la realitat d'aquestes localitats i el cap de setmana ha participat en l'Assemblea de l'Associació de Micropobles de Catalunya

Redacció 29 de novembre de 2018 a les 12:46
Teresa Jordà de visita a les Valls d'Àneu | ERC Sort
Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, s'ha endinsat en la realitat del Pallars visitant els Ajuntaments d'Esterri d'Àneu i Llavorsí. A Esterri ha firmat el llibre d'honor de l'ajuntament i ha aprofundit en la realitat de la zona, la seva història i les activitats que s'hi poden desenvolupar.

A Llavorsí ha fet una reunió per abordar qüestions que afecten al territori, com són les subvencions a la ramaderia. Els ramaders de la zona alerten que hi ha un mal repartiment de les ajudes, perquè els que estan ubicats dins l'àrea del Parc Nacional d'Aigüestortes cobren més que els que es troben dins l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu, on està Llavorsí. També s'han queixat dels endarreriments en el cobrament de subvencions.

Per la seva banda, el col·lectiu de caçadors ha demanat que la Societat de Caçadors de Llavorsí entri a a formar part de la Reserva de Caça, ja que ara realitzen la seva activitat en un coto privat. Per seguir treballant en la matèria, s'han emplaçat a reunir-se de nou de cara als mesos de febrer i març. Jordà ha aprofitat la seva visita al territori per participar en l'Assemblea de Micropobles de Catalunya, que s'ha celebrat a Sant Esteve de la Sarga aquest cap de setmana. Tal com hem informat a Pallars Digital, en la trobada la consellera ha anunciat un paquet d'ajudes per millorar els accessos a alguns dels pobles dels Pallars, després de conèixer de primera mà el problema de la xarxa de comunicacions i el despoblament en molts dels pobles del territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació