16 d'abril de 2024
selecció tv

La sinuosa carretera Cellers-Llimiana com mai abans l’havies vist (ni fet)

Publiquen un espectacular vídeo promocional protagonitzat pel pilot lleidatà Joan Caballer, especialista en conducció drift

Redacció 27 de novembre de 2018 a les 11:53

Qui més qui menys sap que la carretera de Cellers a Llimiana té una sinuositat i unes característiques que la fan especial. Això potser sigui el que ha cridat l’atenció a Joan Caballer, un pilot lleidatà expert en drift, que ha publicat a les xarxes un vídeo on se’l pot veure mostrant les seves habilitats en aquest recorregut.

En el vídeo es pot veure com Caballer simula l’entrega d'un paquet urgent des de l’Hotel Terradets de Cellers amb destinació al poble de Llimiana. Caballer, que forma part de l’equip FG Performance, va ser campió de l’Open Slalom d’Espanya l’any 2015 i sotscampió els anys 2016, 2017 i 2018.

El drift és una tècnica de conducció que es va originar al Japó a la dècada dels 60. És també un esport basat en aquesta tècnica. Consisteix en mantenir una derrapada en entrar als revolts, de manera que les rodes davanteres assenyalen la direcció contrària a la del revolt. No hi ha dubte que Caballer domina la tècnica a la perfecció.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació