Divendres, 19 d'abril de 2024
Doctor Music Festival

El cartell del Doctor Music Festival es podria anunciar aviat

El director del festival, Neo Sala, confirma la presència d'alguns artistes que van actuar en edicions passades

Redacció 26 de novembre de 2018 a les 10:54
El director del festival, Neo Sala | ACN
El Doctor Music Festival està ultimant el cartell de la renovada edició que se celebrarà del 12 al 14 de juliol del 2019 a Escalarre. Entre  els artistes que actuaran, majoritàriament internacionals, hi destaquen “alguns” dels grups que ja van passar per les edicions del festival als anys 90, segons ha desvelat el seu director, Neo Sala.

El Doctor Music Festival podria anunciar el seu cartell “entre finals d’any i principis de l’any vinent”, calcula el seu director, que no vol desvelar el nom dels artistes fins a tenir confirmat tot el cartell.

El programa s’assemblarà molt al dels seus predecessors, amb una barreja de noms actuals i d’altres amb “més recorregut”, però tots ells amb un directe “realment bo”. El promotor musical ha subratllat que estan treballant en un festival que ofereixi una “experiència” als assistents més enllà dels artistes: “No volem fer un àlbum de cromos, busquem un festival coherent, experiencial i on la gent no hagi de córrer”. 

Una experiència per a tots els sentits

El festival tindrà sis escenaris i un cap de cartell per cada una de les jornades perquè la gent no hagi de córrer per veure les diferents actuacions. També comptarà amb una oferta gastronòmica àmplia i de “qualitat” amb productes de proximitat, aigua potable gratuïta dins del recinte, preservatius sense cost a la zona d’acampada i, fins i tot, una zona on no es podrà entrar amb mòbil "per connectar amb un mateix, la gent i l’entorn”.

El director també ha remarcat que el retorn del Doctor Music Festival és puntual i que, més enllà de l’edició del 2019, no està garantida la seva continuïtat. Sala confia que molta de la gent que va venir als anys 90, tornarà. De fet, fins al moment s'han venut 2.500 abonaments sense haver anunciat el nom de cap artista.

A més, els organitzadors del festival confien que l'esdeveniment tindrà un impacte positiu a les Valls d'Àneu, ja que estan treballant amb el territori perquè la inversió en infraestructures es pugui aprofitar després.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació