Dimarts, 7 de maig de 2024
piscina coberta

La piscina coberta de l'AGBS, novament fora de servei

Aquest contratemps, el segon en un mes i mig, obliga a paralitzar novament el servei als usuaris de la comarca

Redacció 23 de novembre de 2018 a les 11:37
Imatge d’arxiu d’un curset de natació a la piscina coberta de l'AGBS | CEPJ
La piscina coberta de l’acadèmia de Talarn ha quedat novament tancada al públic per “problemes tècnics”. Així ho han confirmat a Pallars Digital tècnics del Consell Esportiu del Pallars Jussà, entitat que s’ha vist obligada a paralitzar el servei que presta als usuaris de la comarca. Es tracta de la segona interrupció del servei en un mes i mig, un seguit d’aturades que tampoc han permès iniciar els cursets de natació. 

El Consell Esportiu, ens que gestiona l'activitat, va comunicar el passat 10 d’octubre que les instal·lacions militars es trobaven fora de servei. Ho feia només dos setmanes després que se signés un conveni entre el Consell Comarcal i l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) per reobrir la piscina, que es trobava tancada des de feia dos anys i mig, a la població civil de la comarca. 

El dia 30 del mateix mes es va anunciar la reobertura de la piscina pel dia 5 de novembre. Des de llavors i durant quinze dies els usuaris han pogut utilitzar les instal·lacions fins l’actualitat, quan s’han tornat a tancar. La piscina de l'AGBS és l'única climatitzada de la comarca i té uns 200 usuaris, entre ells alumnes d'escoles del Pallars Jussà i pacients que hi duen a terme exercicis de rehabilitació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació