Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Lleida Esportiu retrà un homenatge a Miki Roqué en el partit de Copa que l'enfrontarà al Betis

El club lleidatà també vol aprofitar el partit per fer una crida als nombrosos seguidors bètics que viuen a Catalunya

Pallars Digital 8 de novembre de 2013 a les 16:53
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha confirmat avui en declaracions a El Desmarque Ràdio que l'entitat blanc-i-blava pretén convertir el partit d'anada de l'enfrontament dels setzens de final de la Copa del Rei davant el Betis en un homenatge al trempolí Miki Roqué, que va morir el juny de l'any passat als 23 anys.
 
Esteve no ha donat detalls de en què consistirà l'homenatge, ja que el sorteig dels enfrontaments de la Copa del Rei s'ha dut a terme aquest mateix divendres, però sí que ha deixat clar que portaran a terme la idea. El Lleida Esportiu, a més, vol aprofitar el partit per fer una crida als nombrosos seguidors bètics que viuen a Catalunya.
 
Miki Roqué va vestir la samarreta del Lleida i del Betis, on va deixar un molt bon record entre jugadors, entrenadors i aficionats en general. L'afició bètica el recorda durant el minut 26 de tots els partits que l'equip andalús juga al seu estadi. 
 
El passat juny, el Betis va descobrir un memorial al jugador als exteriors de la grada del Gol Nord de l'estadi Benito Villamarín.
 
Ofrena floral aquest diumenge
 
D'altra banda, aquest diumenge el president del CF Tremp, Josep Maria Farré, farà una ofrena floral  al Memorial que el jugador té al Gol Nord de l'Estadi Benito Villamarín, com a acte previ al partit que enfrontarà el Betis amb el FC Barcelona.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Miki Roqué