Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

Diego Roldan renuncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament de Tremp

El ja exregidor de Compromís per Tremp abandona la política municipal per qüestions laborals

Jordi Ubach Llorens 7 de novembre de 2018 a les 11:11
Roldan, segon per la dreta a la fila superior, deixa l’Ajuntament | Jordi Ubach
El ja exregidor de Compromís per Tremp a l'Ajuntament de la capital del Pallars Jussà, Diego Roldan, ha decidit deixar la política municipal després que en el darrer ple ordinari celebrat al consistori trempolí aquest dimarts es fes oficialment efectiva la seva renúncia a l'acta de regidor. Roldan renuncia “per motius laborals” donada la seva nova etapa professional com a director de l’Escola Valldeflors de la ciutat.

Segons ha explicat a Pallars Digital, Roldan ha presentat la renuncia per "mantenir la neutralitat” del centre que dirigeix i per garantir unes relacions "fluïdes” amb el consistori, un contacte que, ha volgut deixar clar, ha estat sempre correcte. En el seu comiat Roldan ha donat les gràcies als seus companys de partit i ha desitjat “molts encerts” a l’Ajuntament en el que queda de legislatura “pel bé del poble”.

Roldan va entrar a l’Ajuntament de Tremp l’any 2011, on va desenvolupar la seva tasca municipal a la regidoria de Festes i Noves Tecnologies durant quatre anys. Des del 2015 i fins l'actualitat ha estat regidor a l’oposició. El seu substitut fins el mes de maig serà Bonifaci Colomina, qui ja compta amb experiència com a regidor del consistori trempolí.

Reg de la Conca de Tremp

En un altre ordre de coses, la regidora de Compromís per Tremp, Sílvia Romero, ha mostrat la seva “perplexitat” i la del seu grup municipal per les respostes de la consellera de Cultura, Teresa Jordà, a una pregunta formulada en seu parlamentària pel PSC sobre el futur de les obres del reg de la Conca de Tremp.

Romero ha qualificat d’”incorreccions greus” les dades que va donar la consellera, i ha assegurat que és “fals” que s’hagin invertit 9 milions d’euros en aquesta obra, tal i com va afirmar Jordà. Romero també s’ha mostrat sorpresa pel condicionant que Jordà va posar per finalitzar l’obra, i que consisteix en l’adhesió del 60% dels regants. Aquest fet, segons la regidora, "mai s’havia posat sobre la taula”.

L’alcalde, Joan Ubach, ha respòs que durant les trobades i reunions que els membres de l’equip de govern tenen amb la conselleria d’Agricultura es tracta el tema de les obres del reg de la Conca de Tremp. Ubach ha assegurat que des del consistori s’hi està incidint i es pregunta sobre quin plaç tenen les obres, però que és un tema que va lligat als pressupostos de la Generalitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació