Dilluns, 29 d'abril de 2024
motociclisme

Guaja i la Federació Catalana de Motociclisme seguiran promocionant la velocitat entre els més petits

La categoria Elèctrica GasGas, consolidada dins del calendari, se seguirà organitzant els pròxims quatre anys

Redacció 31 d'octubre de 2018 a les 12:13
Xavier Marco, al centre, durant la signatura de l’acord | FCM
L’empresa Guaja Racing, amb seu a Cellers, i la Federació Catalana de Motociclisme seguiran promocionant la velocitat entre els pilots més joves mitjançant les motos elèctriques. Aquest acord arriba motivat després de la bona experiència, aquesta temporada 2018, de la implantació de la categoria Elèctrica GasGas, que s’ha consolidat dins del calendari de la Copa Catalana de Promovelocitat.

La competició, dirigida als pilots d’entre 4 i 9 anys, ha obtingut una alta participació en totes les proves i, recordem, ha comptat com a guanyador amb el trempolí Iu Silva en la categoria PromoRacc Elèctrica GasGas. L’acord l’han signat el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el màxim responsable de Guaja, Xavier Marco.

Per aquest motiu, la Federació Catalana de Motociclisme i l’escola Guaja Racing han signat un acord per a les pròximes quatre temporades amb l’objectiu de seguir organitzant aquesta competició. Aquest acord també compta amb el suport de la marca Torrot-GasGas, que seguirà apostant pel model GasGas E-12, una moto dissenyada per oferir totes les garanties de seguretat i aprenentatge progressiu.

L’organització d’aquesta competició, no és l’únic àmbit de treball de Guaja en el sector, ja que ofereix des de fa uns anys cursos de formació per a nens i nenes a partir de 4 anys d'edat i pilots d'elit que competeixen en campionats estatals i internacionals. També duu a terme l'activitat extraescolar d’iniciació a la conducció de motos elèctriques per nens i nenes de entre 4 i 9 anys en diferents localitats del Pallars i la Noguera.

Marco s’ha mostrat "agraït i orgullós per la confiança que diposita en nosaltres la Federació Catalana de Motociclisme“ i ha afegit que un dels objectius de Guaja és "oferir als nens i nenes que es volen iniciar en la competició i la conducció de motocicletes la possibilitat que ho facin de la manera més senzilla, sostenible i respectuosa amb el medi ambient".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació