Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

Tavascan posa a la venda els forfets de temporada d'alpí

L’estació aplica un descompte del 20% als usuaris que es treguin el forfet de forma anticipada pel web fins el 30 de novembre

Redacció 30 d'octubre de 2018 a les 12:37
El refugi de Tavascan cobert de neu | Anaïs Sol
Després d’activar la venda de forfets de temporada d’esquí nòrdic, l'estació d'alta muntanya de Tavascan també ha posat en funcionament el sistema de venda anticipada de forfets de temporada d’alpí.

Com cada any, les persones que facin la seva compra a través del web abans del 30 de novembre, gaudiran d’un 20% de descompte. Per tant, el preu del forfet de temporada d’alpí serà de 159 euros, per la modalitat d’adults, i de 97 euros, en el cas dels menors de 12 anys.

A més, aquests forfets venen acompanyats d’altres ofertes i promocions, com un 50% de descompte en el forfet de dia per a Espot i Port Ainé, l'accés gratuït amb raquetes a les pistes de nòrdic, un 5% de descompte en el lloguer de material i condicions preferents a l’Escola d’Esquí Tavascan, entre d'altres.

Les pistes d’esquí de Tavascan, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, refugi, camp d’arves i circuits inclusius.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació