Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

Un pont per gaudir de Sort i els seus entorns

El pont de la Castanyada ve nodrit d’activitats que es complementen amb els paisatges de tardor del Pallars Sobirà, que ja han quedat coberts amb les primeres neus

Redacció 30 d'octubre de 2018 a les 11:57
Imatge de Lo Castanyot | Oficina Jove del Pallars Sobirà
Sort i el Batlliu han preparat un grapat d'activitats pel pont de la Castanyada i Tots Sants, aprofitant els espectaculars colors de tardor que ja es barregen amb el blanc de l'hivern.

Els més joves han organitzat la segona edició de Lo Castanyot a Sort, la festa de cloenda dels Pressupostos Joves del 2018. Lo Castanyot se celebrarà el dia 31, de 18 a 00h, a la plaça de l'Església de Sort, on hi haurà paradetes, tallers, música, espectacles, arts i un concurs terrorífic; El passatge del terror, on cada grup crearà una escena terrorífica amb un premi de fins a 300€ per un sopar en grup.

La programació de l'acte ha tingut en compte les propostes d'activitats i actuacions que s'han fet arribar als organitzadors, que compten amb un equip de persones voluntàries que fan possible la festa.

Aquest pont, la gent de Pujalt, al Batlliu de Sort, s’ha unit per Fer cumó, una expressió recuperada d'aquesta tradició, conservada en alguns pobles, que vol dir dedicar temps a treballar junts pels interessos comuns. Durant tot el pont han muntat una exposició col·lectiva de pintura, il·lustració, fotografia, art, cates de productes del Batlliu i música en directe. Les activitats es desenvoluparan a Pujalt de l'1 al 3 de novembre, d'11 a 14h i de 17 a 20h, i el diumenge 4 d'11 a 14h.

El dissabte 3 a les 22:30h, el poliesportiu de Sort acollirà We love Queen, un espectacular musical amb ballarins, actors, cantants i músics en directe, un show carregat de bona música i energia per tal d’emocionar i divertir de principi a fi. La festa continuarà amb el grup Banda Neón i la discomòbil, fins a la matinada. Les entrades es poden aconseguir als ajuntaments de Sort, Llavorsí i Tremp, a Calçats Masobé de Sort i de forma online a www.gatzara.com.
 

Consulta el programa complet d'activitats per aquest pont a Sort i el Batlliu

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació