Dimecres, 24 d'abril de 2024
gent gran

Gran festa intergeneracional a Tremp amb més de 500 persones

L’acte ha comptat amb tallers i xerrades per apropar les accions del Govern destinades a la gent gran

Redacció 29 d'octubre de 2018 a les 11:10
Dinar popular durant la trobada intergeneracional | Jordi Ubach
Més de 500 persones s’han donat cita a l’Espai Cultural la Lira de Tremp per participar a la Trobada de Gent Gran i Famílies de Lleida, Alt Pirineu i Aran. L’objectiu de la trobada intergeneracional és atansar i explicar a les persones de la tercera edat totes les accions de Govern que es duen a terme per a elles, interactuant amb joves i familiars.

Els alumnes de batxillerat de l’institut de la població han protagonitzat un taller per ensenyar a utilitzar aplicacions de mòbil a la gent gran i durant tot el matí responsables de les conselleries d’Interior, Salut, Empresa i Presidència, han dinamitzat activitats.

Membres del cos dels Mossos d’Esquadra han explicat la manera de detectar falsificacions de bitllets i documents i han fet una exhibició de gossos buscant explosius i drogues. Els bombers han demostrat com evitar focs i com actuar en cas d’accident i també han impartit xerrades sobre com evitar fraus o estafes, posar denúncies o fer reclamacions de rebuts.

Una setantena de voluntaris d’entitats dels Pallars s’han fet càrrec dels assistents i, a més, els alumnes de la capital s’han encarregat d’elaborar mil flors de plàstic per decorar l’ambient durant el dinar de clausura d’activitats.

La inauguració d’aquesta trobada, organitzada per la Generalitat amb col·laboració amb la Diputació de Lleida, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, i de representats de diferents secretaries i direccions del govern català i d’ens locals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació