Dimecres, 24 d'abril de 2024
motos

Un pallarès de 9 anys, Iu Silva, campió català de Promovelocitat

El jove pilot trempolí s’ha adjudicat la primera edició de la PromoRacc Elèctrica GasGas guanyant totes les proves

Jordi Ubach Llorens 25 d'octubre de 2018 a les 10:42
Iu Silva, disputant una de les curses | Esports Tremp
Recordin el seu nom: Iu Silva. Amb només 9 anys, aquest jove pilot de Tremp s’ha proclamat campió de la primera edició de la PromoRacc Elèctrica GasGas, una competició de velocitat a nivell català on tots els petits pilots competeixen amb motos elèctriques en igualtat de condicions mecàniques.

Ho ha fet amb solvència i demostrant el seu talent durant tota la competició, ja que ha guanyat totes les curses de la temporada i ha batut el rècord en tots els circuits en els que ha rodat, aconseguint, a més, dos pole positions. Aquest és el primer cop que Iu Silva participa en una competició de velocitat, i a jutjar pels resultats, ho ha fet amb molt bona nota. 

El menut pallarès va confirmar la seva hegemonia diumenge al circuit d'Alcarràs, on es va disputar l'última de les 6 proves -i un total de 12 mànigues- que conformen la competició. Silva va tenir un gran rival que no li va posar les coses gens fàcils, Daniel Vítores, el qual lluitarà pel subcampionat juntament amb el germà de l’Iu, Ot Silva, Arnau León i Ian Calvet.
 

Iu Silva celebrant la seva darrera victòria a Alcarràs. Foto: Esports Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació