Dijous, 25 d'abril de 2024
atletisme

250 nens i nenes es donen cita a Talarn en el cros intercomarcal

El circuit forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i està fortament arrelat al territori amb un calendari per les diferents comarques de muntanya

Redacció 24 d'octubre de 2018 a les 13:47
Participants al cros intercomarcal a Talarn | CEPJ
El diumenge passat va tenir lloc a Talarn una nova competició del Circuit de Muntanya de Cros amb un 250 atletes de les comarques de muntanya (Val Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà i Pallars Jussà) i alguns del Pla de Lleida (Urgell), que van iniciar l’activitat de cros amb aquesta prova dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2018/2019.

El cros intercomarcal escolar és un torneig arrelat al territori on regna l'ambient esportiu i familiar. El circuit va començar el 7 d'octubre amb la Rialp Maixixics, un esdeveniment solidari que col·labora amb el Banc d'Aliments del Pallars Sobirà. Segueix al Pont de Suert el 27 d'octubre, salta a la Pobla de Segur el 11 de novembre, se'n va a Les el dia 18 de novembre i acaba a Tremp el 25 de novembre. Així doncs, tots els escolars que hi participen tenen una tardor ben mogudeta. 

Diverses categories han competit a Talarn i, com sempre, l'esdeveniment esportiu ha finalitzat amb un ambient d'amistat i esportivitat per a tota la família.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació