Divendres, 26 d'abril de 2024
doctor music

L’organització del Doctor Music Festival presenta el pla de mobilitat als ajuntaments implicats

Es preveu que en tres dies arribin a les Valls d’Àneu unes 50.000 persones amb uns 13.000 turismes, 2.200 motos i 200 autobusos

Redacció 20 d'octubre de 2018 a les 11:04
L’organització i els alcaldes s’han reunit aquest dijous | DMF
L'organització del Doctor Music Festival ha presentat als ajuntaments el pla de mobilitat per afrontar la celebració d'aquest esdeveniment, que es durà a terme del 12 al 14 de juliol de 2019 a Escalarre. Els principals municipis afectats són els de Tremp i la Pobla de Segur, al Pallars Jussà, i Baix Pallars, Soriguera, Sort, Rialp, Llavorsí, la Guingueta d'Àneu, Esterri d’Àneu i Alt d'Àneu, al Pallars Sobirà, per on travessen les carreteres principals.

En aquest sentit, s'ha previst que fins al punt on se celebrarà el festival arribin uns 13.000 turismes, 2.200 motos i 200 autobusos, els quals transportaran els 50.000 assistents que s'esperen a l’esdeveniment. El foment del carsharing -compartir vehicle- i l'increment de l'oferta del transport públic són dues de les accions previstes per la productora Doctor Music per reduir el nombre de vehicles que es desplacin en direcció a les Valls d'Àneu.

En aquest sentit, segons han explicat en un comunicat, creuen que aquestes iniciatives representaran una mesura mediambiental important. Els punts on l'organització para més atenció són a les travessies dels diferents pobles i és aquí on han demanat la col·laboració dels diferents ajuntaments que es veuran afectats, a qui se'ls ha presentat aquest dijous el pla de mobilitat i se'ls demana, principalment, poder eliminar els cordons d'aparcament.

Els alcaldes han comentat que l'esdeveniment compta amb tot el seu suport, tenint en compte la rellevància que pel territori va tenir el festival fa vint anys i la que s'espera que tingui en aquesta Reincarnation Edition. Els responsables de l'organització s'han reunit prèviament amb el Servei Català del Trànsit, el cos de Mossos d'Esquadra i els titulars de les carreteres principals per establir les mesures durant l'arribada i la tornada dels assistents, entre el 12 i el 14 de juliol de l’any que ve.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació