Dijous, 25 d'abril de 2024
mai tant!

Poca classe

La desagradable situació viscuda per un periodista de Pallars Digital en l’últim ple municipal de Tremp

Redacció 6 d'octubre de 2018 a les 16:12
Imatge del ple municipal celebrat aquest dilluns a Tremp | Jordi Ubach
El passat dilluns, el periodista de Pallars Digital, Jordi Ubach, va viure una situació molt poc agradable a la sala de plens de l’Ajuntament de Tremp. Un cop finalitzada la sessió plenària, amb la sala buida i quan la companya de Pirineus Televisió es disposava a prendre declaracions al regidor de Compromís per Tremp, Víctor Orrit, aquest últim es va negar a parlar fins que el periodista d’aquesta casa, que estava recollint les seves pertinences, no abandonés la sala.

Atònit i un cop ho va tenir tot dins la motxilla (van passar gairebé dos minuts), Ubach va acabar marxant de la sala de plens mentre Orrit feia temps, impertorbable, davant la càmera de la nostra companya. Finalment i amb les condicions exigides, el cap de l'oposició va acabar fent declaracions pels micròfons de Pirineus Televisió.

En suport a Jordi Ubach i en defensa de la professió periodística, lamentem l’injustificable comportament de Víctor Orrit i ens preguntem, al mateix temps, què va portar el regidor de Compromís per Tremp a actuar d’aquesta manera. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació