Dissabte, 20 d'abril de 2024
ctretze

Arrenca la quarta temporada de concerts de la Fàbrica Ctretze

Juan Zelada, Senyor Oca o Tu Otra Bonita són algunes de les formacions que actuaran al cicle de tardor, que s’inaugura aquest dissabte amb Old Tuckson

Publireportatge 22 de setembre de 2018 a les 18:07
Els Porto Bello actuant a la sala Ctretze el passat mes de juny | Joan Llimiñana
Després de l’aturada estiuenca, aquest dissabte arrenca la nova temporada de concerts -la quarta- a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur amb més música en directe i propostes per a tot tipus de públic. Un any més, la cervesera oferirà una programació constant amb multitud de concerts repartits en tres cicles -tardor, hivern i primavera-, amb l’objectiu d’oferir una oferta musical variada al Pallars i consolidar el seu posicionament com a sala de concerts de referència a l’Alt Pirineu.

El tret de sortida a la temporada el donarà aquest dissabte al vespre, a partir de les 19h, el grup Old Tuckson amb el seu hardrock més contundent. Serà aquest dissabte també quan es presentarà el cartell del cicle de tardor, que compta amb gairebé una vintena de concerts fins Nadal i que inclou també la segona temporada del cicle de Jazz, que tindrà lloc el segon diumenge de cada mes.

A banda de l’actuació d’avui, entre els grups que oferiran el seu espectacle a la sala Ctretze hi ha Tu Otra Bonita, una de les grans promeses del panorama musical emergent i guanyadors de multitud de premis, entre els quals a la Millor Banda Estatal del Festimad 2015 o Un Lugar Llamado Mundo 2014. Una altra de les actuacions destacades d’aquesta tardor és el retorn dels A Sound Of Thunder, el grup nordamericà que va crear la versió heavy d’Els Segadors.
 

Els Old Tuckson estrenaran avui un nou cicle de concerts a la sala. Foto: Ctretze


També repeteix Juan Zelada després del gran èxit en la seva primera actuació a la Fàbrica Ctretze. Aquesta vegada, però, tornarà acompanyat de la seva banda per convertir-se en un dels plats forts d’aquesta temporada de concerts. Els guanyadors del premi Sona 9 l’any 2017, Senyor Oca, aterraran també a la Pobla per presentar el seu “rap de la terra”.

La resta d’actuacions del cicle de tardor es desvetllaran aquest vespre. Recordeu que per estar informats i per seguir les publicacions dels esdeveniments que regularment s’hi organitzen, podeu seguir la Fàbrica Ctretze a les xarxes socials. Amb aquesta nova temporada 2018-19 es consolida un projecte musical que va néixer amb la implantació al territori de la nova Fàbrica Ctretze Pirineus.

Un projecte nascut al Pallars

Ctretze Pirineus es va presentar en societat el febrer de 2014 amb una festa organitzada al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. La fàbrica es va inaugurar fa tot just tres anys amb una festa amb música en directe i degustacions. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any, amb possibilitats d'ampliació. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa.

Per a més informació sobre l'agenda cultural de la Fàbrica Ctretze, segueix Ctretze Pirineus a Facebook, Twitter o Instagram.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació