Diumenge, 16 de juny de 2024

reclamacions

26/04/2024
Presentació del balanç d'actuacions de l'Agència Catalana de Consum a Ponent i l'Alt Pirineu
Presentació del balanç d'actuacions de l'Agència Catalana de Consum a Ponent i l'Alt Pirineu | A. Berga / ACN
El 25% de les queixes gestionades a les comarques pallareses es van poder resoldre per la via de la mediació
21/07/2023
Les companyies elèctriques i les operadores de telefonia encapçalen les reclamacions
Les companyies elèctriques i les operadores de telefonia encapçalen les reclamacions | Yvelisse Teixeira
L'any passat l'Agència Catalana del Consum va atendre 926 consultes i va gestionar 267 reclamacions
23/01/2021
Tècnics d’Endesa reparant l’avaria aquest divendres
Tècnics d’Endesa reparant l’avaria aquest divendres | Ajuntament de Baix Pallars
per Jordi Ubach Llorens
L’avaria es va produir divendres i va deixar els veïns de Gerri de la Sal sense subministrament durant més de set hores en ple hivern
14/05/2019
Presentació de les dades a Puigcerdà
Presentació de les dades a Puigcerdà | Empresa i Coneixement
23/05/2018
La directora de l'ACC, durant la presentació a l'Ajuntament de Tremp
La directora de l'ACC, durant la presentació a l'Ajuntament de Tremp | Jordi Ubach
El 32% de les reclamacions són del sector de les telecomunicacions i Internet
02/06/2017
Aquest dijous s'ha presentat la Memòria d'Actuacions de l'ACC
Aquest dijous s'ha presentat la Memòria d'Actuacions de l'ACC | Delegació del Govern
Les telecomunicacions i Internet continuen sent el sector que acumula més reclamacions
12/05/2017
Imatge del poble de Peramea, al municipi de Baix Pallars, un dels nuclis que pateix les afectacions
Imatge del poble de Peramea, al municipi de Baix Pallars, un dels nuclis que pateix les afectacions | Diputació de Lleida
per Jordi Ubach Llorens
Veïns i ajuntament presenten una reclamació conjunta i un recull de signatures a Endesa | Denuncien microtalls i alteracions en la tensió de la línia elèctrica que acaben malmetent els electrodomèstics
19/05/2016
Imatge il·lustrativa
Els principals sectors van ser telefonia i internet, seguit de subministraments d'electricitat i gas
Pàgina 1 de 1