X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
A escena!
Dis la teva!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 7 de juliol de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
21/04/2016
La festa del corder de Tremp es consolida i busca expandir‑se
per
Jordi Ubach
Unes 600 persones participen en la segona edició del "Pallars, terra de corder"
15/04/2016
Els corders es cuinen a l’estaca a foc lent
|
Ajuntament de Tremp
El Pinell de Tremp acollirà diumenge la 2a festa «Pallars Terra de Corder»
Aquest diumenge 17 d’abril tindrà lloc la segona edició d'aquesta festa de promoció de la Xisqueta
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
|
ACN
Sort estrena l'aula de cuina
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
01/03/2016
Un representant de l'ACT recollint el guardó
|
ACN
El sector turístic del Pallars Jussà presenta una guia amb 104 activitats
La primera nit del turisme de "Viu el Jussà" ha premiat al programa de TV3 "Catalunya Experience" per la promoció que fa del territori
29/02/2016
Foto de família de l'edició d'enguany
|
Món Sant Benet
Tres establiments pallaresos, reconeguts amb el distintiu Km0 Slow Food
Un total de 65 restaurants catalans han estat reconeguts per apostar per la cuina ecològica i de proximitat
25/02/2016
El Jussà aposta per la venda directa dels productes agroalimentaris
La jornada "Aliments, gastronomia i territori" serveix com a espai de trobada entre productors, elaboradors i restaurants
16/02/2016
Productors i distribuïdors ecològics i de qualitat es troben a Tremp
70 persones han participat en una jornada per conèixer més a fons el circuit de comercialització daquest tipus de productes
12/02/2016
La Diputació de Lleida vol potenciar el turisme de la pesca i la gastronomia
El Pla d'Accions per enguany recull més d'un centenar d'actuacions destinades a impulsar les marques turístiques Pirineus i Terres de Lleida
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
|
Arxiu
Sort obrirà una aula de cuina d'abast comarcal
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
08/01/2016
Una persona esquiant a Port Ainé, en imatge d'arxiu
|
Skipallars
Port Ainé celebra el primer «diumenge lleidatà» solidari
Impuls a la gastronomia lleidatana i de km 0 amb tastets de cargols, de vins i de diferents productes gastronòmics del territori
04/01/2016
En marxa la segona edició del concurs de maridatge de vins amb música
Organitzat per la Biblioteca Maria Barbal i dins el marc del cicle "Biblioteques amb DO"
07/12/2015
Els Capricis de Nadal han fet les delícies dels visitants
|
Ajuntament
La Fira de Nadal i la Firaski de la Pobla de Segur milloren registres
La Firaski ven més de 800 productes d'un valor aproximat de 73.000 euros | Augment de visitants a la Fira de Nadal respecte l'any passat
04/12/2015
El Nadal arriba aquest diumenge a la Pobla de Segur
per
Jordi Ubach
La 7a edició de la Fira de Nadal omplirà la plaça de l'Arbre de la localitat pallaresa
03/12/2015
Recupera el «Catalunya Experience» al Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach
El programa visita les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
02/12/2015
El programa de TV3 «Catalunya Experience» visita el Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach
Un fotògraf holandès baixarà per primer cop les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
27/11/2015
Imatge de la jornada al Centre Cívic Tarraquet
|
Ajuntament de Tremp
L'oli del Pallars, més a prop de ser comercialitzat
Desenes de productors d'oli del Pallars participen en una jornada a Tremp tutelada per l'IRTA
26/11/2015
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
|
Slow Food
El restaurant Fogony de Sort conserva un any més l'estrella Michelin
Rep la distinció per 11è any consecutiu | L'establiment pallarès es manté com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
21/11/2015
El preu de la carn de porc se situa per sota del cost de producció
La producció augmenta mentre el consum es manté estable, la qual cosa fa caure el preu fins a dades que no es donaven des del 2009
09/11/2015
Unes 4.000 persones a la 11a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
per
Jordi Ubach
Balanç positiu d'una fira que es consolida i que cada any atrau més visitants
05/11/2015
Salàs de Pallars es vesteix d'època per rememorar la fira de bestiar
per
Jordi Ubach
La població pallaresa celebra aquest cap de setmana la 11a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
05/11/2015
Taller de cuina saludable per a professionals i aturats a Tremp
L'Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta formativa en el marc del projecte "Treiem-ne més profit"
29/10/2015
Taula de presidència en la presentació d'aquest dimecres
|
ACN
FGC presenta les novetats de la nova temporada d'hivern
Nous webs i l'impuls a l'oferta gastronòmica dels territoris, entre les novetats més destacades
22/10/2015
La tècnica de l'IRTA mostra una oliva als productors de la zona
|
ACN
L'oli del Pallars vol ser denominació d'origen
Agricultura recull una desena de varietats locals d'olivera en perill de desaparició al Pallars Jussà amb l'objectiu de conservar-les
21/10/2015
Seminari avançat de cuina pels restauradors del Pallars Jussà
Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"
15/10/2015
El Concurs Mundial de Brussel·les s'ha celebrat a la Xina
|
CMB
Licors Portet obté un nou èxit al Concurs Mundial de Brussel·les
La licorera de la Pobla de Segur guanya dos noves medalles al concurs de licors i espirituosos més important del món
14/10/2015
Imatge d'un dels millors restaurants del Pallars
|
Burgerplatz
Cinc restaurants pallaresos, entre els millors de Lleida segons TripAdvisor
Descobreix els noms dels locals pallaresos que reben més bones crítiques per part dels usuaris d'aquest web
05/10/2015
La tardor més gastronòmica té el corder com a protagonista
Arrenca la 3a edició de la campanya "Cuina de Fira" a la Fira Ramadera de la Pobleta
02/10/2015
La fira de la Pobleta acull el 2n concurs de Cavall Pirinenc Català
La Pobleta de Bellveí celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira Ramadera
01/10/2015
«Al teu gust» ofereix formació amb la innovació com a eix
Una vintena d'empresaris adherits al projecte participen al taller d'innovació
24/09/2015
Tremp i el Pallars Jussà es promocionen a la fira de Sant Miquel
Ajuntament i Consell Comarcal s'uneixen per potenciar el sector agroalimentari en el marc del projecte 'Aliments del Territori i Tu'
Pàgina 14 de 15
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Els Raiers de la Noguera Pallaresa rememoren l'ofici en el 47è descens
Cinc rescats de muntanya al Pallars durant el cap de setmana
Talarn acull la 50a edició de l’entrega de despatxos a 515 nous sergents de l’AGBS