Dissabte, 20 d'abril de 2024
Poesia

Arrenca a Farrera el seminari de traducció poètica

Està dedicat a dos poetes en llengua castellana Ángeles Mora, de Córdoba, i Eduardo Moga, de Barcelona

Redacció 4 de setembre de 2018 a les 12:22
La poesia regnarà aquesta setmana al CAN Farrera | CAN
La 25a edició del Seminari de traducció poètica al Centre d’Art i Natura de Farrera arrenca aquest dimarts i està dedicat a dos poetes en llengua castellana Ángeles Mora, de Córdoba, i Eduardo Moga, de Barcelona. L'esdeveniment està organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i és un dels projectes que s'havia previst celebrar la tardor de l'any passat però que es va cancel·lar arran de la intervenció financera i l'aplicació de l'article 155.

Amb el pressupost d'enguany, s'ha pogut recuperar aquest seminari, en el qual també hi prendran part poetes i traductors com Marta Pessarrodona, Àlex Susanna, i Francesc Parcerisas, que va ser qui va iniciar-los la tardor de 1998. 

A més del treball intern de traducció poètica, la ILC ha previst dues lectures públiques per mostrar el treball de traducció. Aquestes activitats tindran lloc a Sort i a Barcelona i són obertes al públic que vulgui assistir-hi. La primera se celebrarà, aquest divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort. La segona lectura serà a Barcelona, concretament a la Llibreria Laie, aquest dissabte. Tots els participants al Seminari prendran part en els dos actes. L’entrada és lliure i l’aforament és limitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació