Dimarts, 23 d'abril de 2024
pesca

Denuncien tres pescadors furtius al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Els pescadors es van negar a entregar el material pel que també es van cursar denúncies per desobediència a l'autoritat

Redacció 13 d'agost de 2018 a les 11:13
Els agents cursant la denúncia a un pescador | Agents Rurals
Els Agents Rurals han efectuat, aquest cap de setmana, denúncies a tres persones que pescaven il·legalment a l’Estany de Romedos, al terme municipal de Lladorre, dins els límits del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Dos dels denunciats no comptaven amb el permís diari de pesca i el tercer no tenia llicència de pescar. 

A més, els pescadors es van negar a entregar les canyes als agents, per la qual cosa el cos mediambiental de la Generalitat també els va interposar tres denúncies per desobediència a l'autoritat. Negar-se a entregar el material usat pot portar una sanció d'entre 601 i 30.000 euros. Si el material és d'ús legal, els Agents Rurals el retornen al propietari sense cap tipus de càrrec. 

Els Agents Rurals, juntament amb el cos d'agents de Medi Ambient del Conselh Generau d'Aran, van realitzar un vol de vigilància pel Parc Natural de l'Alt Pirineu i pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Gràcies a aquesta expedició també es van poder localitzar diverses tendes de campanya plantades il·legalment. Els cossos mediambientals, però, no van trobar els seus propietaris. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació