Dissabte, 20 d'abril de 2024
recerca

Busquen un excursionista de 54 anys desaparegut a la Vall de Cardós

Un ampli dispositiu format per Bombers, Mossos i voluntaris està treballant en la recerca | L’excursionista havia planejat visitar les Bordes de Nibrós però no va tornar a l’hora prevista ni els seus familiars el localitzen per telèfon

Jordi Ubach Llorens 8 d'agost de 2018 a les 11:02
Imatge d'arxiu d’un dispositiu de recerca dels Bombers | Jonathan Oca
Els Bombers de la Generalitat estan coordinant la recerca d’un excursionista de 54 anys, veí de Sabadell, desaparegut des d’ahir al migdia a la zona del Coll de Jou, a la Vall de Cardós. La recerca va començar dimarts a la tarda després que els serveis d’emergència rebessin l’avís de la parella del desaparegut cap a les 15:13 hores. Segons els va explicar, l’home havia planejat visitar les Bordes de Nibrós però no va tornar a l’hora prevista ni els seus familiars el localitzen per telèfon.

En el dispositiu de recerca hi participen 10 dotacions, un helicòpter dels GRAE i una unitat canina dels Bombers, així com dotacions de la Unitat d’Intervenció en Muntanya dels Mossos d’Esquadra, que també rastregen la zona amb l’ajuda d’un helicòpter. Avui, com ahir, es gaudeix de bona visibilitat per treballar des de l’aire.

La recerca es va allargar ahir fins a les 3h de la matinada. L’operatiu, que també compta amb veïns de la Vall i familiars com a voluntaris, s’ha reactivat aquest dimecres a les 7h del matí. Segons indiquen els Bombers, s’ha rastrejat exhaustivament la ruta GR11, que és la que passa per la zona del Coll de Jou. 

Informació actualitzada <
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació