Dimarts, 23 d'abril de 2024
Festa Major

Sort viu cinc dies de festa major

L'Ajuntament i la Comissió de Festes han preparat un programa que combina esport, música, cultura i tradicions

Redacció 1 d'agost de 2018 a les 09:07
L’orquestra Excelsior posarà el toc musical dissabte a la nit | Excelsior
Són dies de festa i celebració a la capital del Pallars Sobirà. Sort està de festa major, i per celebrar-ho ha preparat una gran varietat d’actes que ja van donar inici ahir i que s’allargaran fins el dissabte a la nit. Esport, música, cultura i tradicions es combinaran per oferir un seguit de propostes adreçades a totes les edats.

La festa major ha arrencat aquest dimarts amb diverses activitats com el Holi Festival o l’exhibició infantil del ball de Rigodons. La festa ja va arribar ahir a la nit amb la música de les orquestres Venus, La Tropical i el DJ Ramos. Per aquest dimecres estan previstes diverses activitats, entre les quals destaquen la cercavila de gegants o la missa major. La ballada de sardanes o les actuacions de tarda de l’orquestra Gran Premier i Les Anxovetes conformen part del cartell d’aquest dimecres.

Fins dissabte hi haurà una sessió del Mostremp sobre rodes i activitats de circ per a xics i grans. Els esports centraran la majoria d’actes de dissabte, amb els tornejos de petanca, de bàsquet i de botifarra, el concurs de pesca i les masterclass de zumba. Excelsior i La Cosa Nostra, juntament amb el DJ Jordi Balagué, seran els encarregats de posar el punt musical a la nit per tancar l’edició d’enguany. 
 

Consulta el programa d'actes de la festa major de Sort


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació