Dimecres, 24 d'abril de 2024
Jocs del Món

Els nens i nenes dels casals del Jussà participen als Jocs del Món

L'objectiu principal de l'activitat és treballar amb els infants de la comarca la tolerància, el respecte i la diversitat, tant cultural com lúdica.

Redacció 26 de juliol de 2018 a les 12:34
Uns 200 infants van participar als Jocs del Món | CCPJ
Més de 200 nens i nenes de vuit casals diferents del Pallars Jussà han participat aquest dimecres en la trobada de casals d’estiu i Jocs del Món, celebrada a la Pobla de Segur i organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà. 

La jornada s’iniciava quan el tren de la Pobla, recollia els infants de diversos casals per a portar-los al seu destí, amb el qual han pogut conèixer part del nostre territori d’una manera diferent. Un cop al lloc d’arribada, infants i monitors van realitzar diversos jocs que va acabar amb un bany d’escuma. 

L'objectiu principal dels Jocs del Món, que ja fa onze anys que se celebra, és treballar amb els infants de la comarca la tolerància, el respecte i la diversitat, tant cultural com lúdica. Aquesta activitat culmina una setmana en què els nens i les nenes han treballat la descoberta dels diferents continents en els seus respectius casals i que els ha permès organitzar un joc a cadascun que ahir van presentar als seus companys.

Un altre  objectiu fonamental, és agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a Tremp, la Pobla de Segur, Talarn, Salàs de Pallars, la Vall Fosca, la ludoteca de Tremp i el SIS. Aquesta activitat està organitzada pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur i amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació