Dimarts, 7 de maig de 2024
Assassinat

El presumpte autor d'un triple assassinat a Tenerife es va formar a l'acadèmia de Talarn

L'any 1992 va arribar al Pallars Jussà formant part de la 19a promoció de l'AGBS

Redacció 25 de juliol de 2018 a les 11:04
La Guàrdia Civil està investigant els fets | Europa Press
El presumpte autor d'un triple assassinat a Tenerife es va formar durant tres anys a l'acadèmia militar de Talarn. Segons informa Segre, l'home, de 45 anys, va formar part de la 19a promoció d'infanteria de l'AGBS. Va arribar al Pallars Jussà l'any 1992 per cursar el primer any de la formació. Tres anys després va tornar a l'acadèmia de Talarn per rebre el despatx de sergent. Durant els anys que l'acusat va estar a la comarca pallaresa no consta cap tipus d'incident. 

Ara, la Guàrdia Civil investiga si el militar és l'autor de l'assassinat de la seva dona, les seves dos filles de dos i cinc anys i també del gos de la família. Posteriorment, es va suïcidar penjant-se amb una politja.

Tot i que en un principi es pensava que podria tractar-se d'un suïcidi pactat, l'autòpsia dels cossos ha determinat que la dona va morir per estrangulació i les menors per sufocació, després de possiblement ser enverinades o sedades. L'informe apunta que l'assassinat masclista es va cometre el dissabte i que els cossos no es van descobrir fins dos dies després. A l'habitatge es va trobar una carta escrita per l'home, fet que porta a pensar que va ser l'últim a morir. El seu contingut apunta a les possibles motivacions del crim, com problemes econòmics o disputes familiars. 

Anys després d'haver rebut el despatx de sergent a Talarn, el presumte assassí va ser destinat a Bòsnia, Kosovo i Afganistan. Després de ser condecorat per la llavors ministra de Defensa Carme Chacon amb la Creu al Mèrit Militar, l'any 2007 va ser destinat a Tenerife. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació