Divendres, 19 d'abril de 2024
dialecte pallarès

«Potxó» i «esporret/a», les noves samarretes «Parlapallares.cat»

L'Associació Cambuleta estrena un nou entallat de samarreta: la de tirants per a dones

Redacció 23 de juny de 2018 a les 11:15
Potxó i esporret, les noves paraules de Cambuleta | Associació Cambuleta
L'associació cultural Cambuleta estrena les noves samarretes Parlapallares.cat. Les paraules escollides per il·lustrar les peces d'aquest estiu són: potxó (petó) i esporret/a (poc abrigat). La tria d'aquests mots no és casual. La samarreta de potxó és tracta d'una reedició, després que l'associació rebés moltes peticions de tornar-la a produir. Esporret és una de les paraules més votades en les votacions d'edicions passades. 

Es tracta d'unes samarretes de màniga curta amb una paraula pròpia del dialecte pallarès estampada al pit amb les seves corresponents traduccions al català, castellà i l'anglès. A la part de darrere de la peça, s'hi pot llegir un llistat de paraules d'aquest dialecte. Aquest any, com a novetat, s'estrena un nou entallatge de samarreta: la de tirants per a dones. 

Les samarretes es poden comprar a la botiga Vida Làctea, de Sort, a Casa Tendenou, d'Esterri d'Àneu, a Tot un món de coses, de la Pobla de Segur, a Calçats Villaverde de la Torre de Capdella i a Calçats Prats-Casa Potxó, de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació