Divendres, 3 de maig de 2024
pimec

El pallarès Josep González serà reelegit president de PIMEC

La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat a aquestes eleccions

Redacció 13 de juny de 2018 a les 11:06
Josep González, natural de Llimiana, al seu despatx | PIMEC
El pallarès Josep González serà reelegit president de PIMEC el proper 19 de juny. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat a aquestes eleccions. En aquest nou mandat, 85 empresaris, empresàries i representants d’associacions empresarials, un 15% dels quals són noves incorporacions respecte a la candidatura de 2014, acompanyaran Josep González, que és natural de Llimiana.

La seva candidatura es renova i creix gràcies sobretot a noves incorporacions, en particular en l'àmbit sectorial. En el cas de les associacions sectorials, representen un 33% de la llista, de manera que s’amplia el ventall dels sectors presents a la patronal. Destaca la presència de més dones en aquesta nova llista que passen a representar el 21% del total, fet que suposa un augment del 100% respecte la candidatura de 2014. 

González, que és també president de Pallarsactiu, la Societat de Foment del Pallars, encara aquesta nova legislatura amb la voluntat de liderar un canvi en el model de governança de l’entitat, emmarcat en el pla estratègic 2016-2020. La nova estratègia se centrarà en tres eixos principals: transformació digital a les pimes, potenciar la formació professional i vetllar pel bon desenvolupament del Pacte Nacional per la Indústria.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació