Dimecres, 24 d'abril de 2024
obra social

L’Obra Social «la Caixa» aporta 6.000 euros al Jussà per a l’atenció a les persones

Aniran destinats al mobiliari i la divulgació del banc d’aliments, així com pel nou centre per a l’autonomia personal que s’obrirà a Tremp

Redacció 5 de juny de 2018 a les 11:10
Moment de la signatura del conveni, aquest dilluns | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Obra Social “la Caixa” han signat aquest dilluns un acord de col·laboració pel qual l’entitat financera aporta 6.000 euros per al finançament del mobiliari i la divulgació del banc d’aliments, així com pel nou centre per a l’autonomia personal que s’obrirà, aquest estiu, a la ciutat de Tremp.

La signatura ha anat a càrrec del director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, i el president del Consell Comarcal, Constante Aranda, acompanyats del director d’àrea de negoci de CaixaBank als Pirineus, Jaume Ramon Casal i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Pilar Cases.

El Consell Comarcal ja ha realitzat, gràcies a l’ajut econòmic de la Diputació de Lleida, unes actuacions de remodelació i adequació dels espais per fer-los accessibles per a persones amb discapacitat i famílies de persones depenents. Tot generant un espai d’exposició, demostració i proves d’uns productes que permeten a les persones usuàries fer activitats de la vida diària i de cura personal.

Es tracta de productes com cadires de desplaçament, de bany, caminadors, llits articulats, estris de menjar i higiene. L’adquisició dels materials que queden a disposició temporal dels ciutadans que ho necessitin previ dipòsit de fiança, és subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família, que també fa una aportació per a les despeses de funcionament i personal.

El president del Consell Comarcal ha assegurat que “l’atenció a les persones és la màxima prioritat” de l’ens que presideix, i aquest nou servei “és fruit de la suma d’esforços amb la Generalitat i la Diputació i la participació de CaixaBank”. De la seva banda, el director de Banca d’Institucions De CaixaBank a Lleida ha destacat que el caire social de l’actuació “s’alinea plenament amb els objectius” de l’obra social de la seva entitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació