Dissabte, 20 d'abril de 2024
erc

Esquerra celebra al Castell de Mur la 3a Trobada Republicana Pirinenca

Es tracta d’una trobada anual que la formació organitza per conèixer millor la vegueria

Redacció 4 de juny de 2018 a les 11:32
Foto de família al conjunt de Castell de Mur | ERC
Militants, amics i simpatitzants d’Esquerra Republicana de l’Alt Pirineu i Aran van visitar dissabte el Pallars Jussà en el marc de la trobada anual que la formació organitza per conèixer millor la vegueria i ajudar a millorar el treball fet durant l’any. Aquesta vegada el Pallars Jussà prenia el relleu a l'Alt Urgell en la tercera edició.

En aquesta ocasió, a més de l’anterior delegada del govern per l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i la senadora, Anna Azamar, van assistir a la trobada la diputada al Parlament de Catalunya, Montse Fornells, i Rosa Altimiras, presidenta de l’Assemblea Nacional de les Dones de Catalunya d’ERC i fins a una trentena de càrrecs regionals del partit.

La trobada va començar al Castell de Mur on es van fer visites a l'església de Santa Maria de Mur i el castell del segle XI. Cap a migdia tothom es va desplaçar fins a Cellers, on la jornada va cloure amb un dinar a l’Hotel Terradets. Abans, però, els assistents van poder escoltar les paraules de l’exconsellera d’Agricultura, Meritxell Serret, que es va adreçar als assistents mitjançant un vídeo gravat des de Bèlgica.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació