Divendres, 26 d'abril de 2024
Infància

Noves línies de treball de la Taula de l’Infància del Pallars Jussà

En la darrera trobada es va exposar el protocol d'actuació contra el maltractament a infants i adolescents

Redacció 10 de maig de 2018 a les 11:11
La Taula de treball reuneix institucions i entitats de l'àmbit social | CCPJ
La Taula de treball d’Infància del Pallars Jussà ha engegat noves línies de treball per fomentar la prevenció de situacions de risc social i desprotecció dels infants i adolescents de la comarca.  Aquest organisme, format pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i altres entitats de l’àmbit social i de la salut, serveix perquè tots junts treballin coordinadament per assolir aquest objectiu.

En aquest sentit, la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència de Lleida va exposar, en la darrera trobada de la Taula, les línies del nou protocol d’actuació contra el maltractament a infants i adolescents de Catalunya per tal de fer-ne un desplegament més efectiu per part de les entitats del Pallars.  

L’objectiu principal d’aquesta taula consisteix en coordinar, impulsar i promoure el treball en xarxa i cooperatiu pel que respecta als àmbits  de l’educació, la salut, la seguretat, la joventut i el serveis socials que afecten als infants i els adolescents del territori. 

La taula de treball d’infància del Pallars Jussà es va crear ja fa tres anys per a posar de manifest els drets i les oportunitats dels infants i adolescents de la comarca per mitjà d’un treball coordinat i conjunt.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació