Divendres, 26 d'abril de 2024
Comunicació

Rialp obre dos grups de WhatsApp per comunicar-se amb els veïns

Un per a trobar voluntaris per als actes que s'organitzen al municipi i l'altre dedicat a les urgències i emergències

Redacció 9 de maig de 2018 a les 10:39
La iniciativa reforçarà la idea de comunitat entre els veïns de Rialp | ACN
Amb l’objectiu de comunicar-se d’una manera més directa i eficient amb els veïns del municipi, l’Ajuntament de Rialp ha obert recentment dos grups de missatgeria instantània a través de l’aplicació WhatsApp.

Un d’ells, de voluntariat, està destinat a buscar persones que vulguin participar en els diferents actes i esdeveniments que es desenvolupen al municipi i així coordinar-se millor. Segons ha explicat a Pallars Digital l’alcalde, Gerard Sabarich, la idea sorgeix de l’equip de govern com a manera per respondre davant diferents activitats del municipi “que van en augment”.

Aquesta és una via de comunicació que ja s’utilitza entre els voluntaris de la cursa de muntanya Rialp Matxicots. Segons ha explicat Sabarich, es vol clonar aquesta manera de funcionar més a nivell municipal.

El segon grup servirà per actuar en situacions d'emergència. Sabarich és l’administrador del grup, que compta cada cop amb més veïns del municipi i que estarà obert també als Mossos d’Esquadra, els Bombers i el SEM. No obstant això, la inclusió dels cossos d’emergències queda pendent d’una reunió amb els seus responsables, segons ha explicat l’alcalde.

Sabarich destaca que aquesta iniciativa reforçarà la idea de comunitat entre els veïns. Aquells que vulguin formar part d'aquests grups de comunicació hauran de passar per les oficines del consistori per donar-se d'alta. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació